
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
-
Liedelle
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 – 5 min. Maustamisvinkki: Hienonna 1 miedohko chili, 2 valkosipulinkynttä ja pala tuoretta inkivääriä. Sekoita joukkoon ½ limenmehu ja loraus rypsiöljyä. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (85%), vesi, jodioitu suola, aromi (sipuli), kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. SÄILYTYS +4°C (max +6°C). Pakattu suojakaasuun.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen