Kariniemen Kananpojan Nuggetit

Kariniemen Kananpojan Nuggetit
200 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen paneroitu kypsä nugget on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Herkullista sellaisenaan tai dippien kera!

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Paistinpannulla: Tyhjennä pakkauksen sisältö pannulle. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 10 min. välillä käännellen. Uunissa: Tyhjennä pakkauksen sisältö uunivuokaan. Lämmitä nuggetteja n. 200°C:ssa n. 10 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinliha (57 %), korppujauho (vehnä), vesi, suomalainen broilerinnahka, suomalainen kalkkunanliha, rypsiöljy, soijaproteiini, jodioitu suola, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, inkivääri, cayenne, mustapippuri), aromit (sitruuna). Lihapitoisuus 70 %. LAKTOOSITON.RUNSASPROTEIININEN

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon