Kariniemen Kananpojan rintafilee yrtti-sitrus

Kariniemen Kananpojan rintafilee yrtti-sitrus
590 g

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan kokonainen rintafilee yrtti-sitrus -pintamausteella. Filee sopii monenlaiseen kanaruokaan. Mainio vaikka salaateissa, johon voi käyttää myös ylijääneet fileet. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, antibiootitonta kanaa.

 

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne uunissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (84 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, sipuli, mustapippuri, rosmariini, basilika), sokeri, jodioitu suola, aromit, appelsiinimehujauhe, kasvikuitu (psyllium, herne), sitruunajauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen