
Kariniemen Kananpojan rintafilee yrtti-sitrus 590 g
Kariniemen Kananpojan kokonainen rintafilee yrtti-sitrus -pintamausteella. Filee sopii monenlaiseen kanaruokaan. Mainio vaikka salaateissa, johon voi käyttää myös ylijääneet fileet. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, antibiootitonta kanaa.
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne uunissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (84 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, sipuli, mustapippuri, rosmariini, basilika), sokeri, jodioitu suola, aromit, appelsiinimehujauhe, kasvikuitu (psyllium, herne), sitruunajauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen