
Kariniemen Kananpojan Savujuusto grillimakkara 260 g
Kariniemen Savujuusto grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta ja lihaa siinä on peräti 92%. Tämän lihaisan grillimakkaran täyteläisen maun kruunaa makkarassa käytetty aromikas savujuusto. Grillauksen lisäksi makkara sopii hyvin vaikkapa juustoiseksi uunimakkaraksi tai pyttipannuun. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Valmistusaineet
suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, savustettu sulatejuusto (juusto, vesi, sulatesuolat (E331, E339, E452), voi, suola, säilöntäaine (sorbiinihappo)) 5 %, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, valkosipuli, inkivääri), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit, säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 92%. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen