Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja

Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja
500 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi hunaja on koko perheen suosikkimaku. Ohueksi nuijittu sisäfilee kypsyy hetkessä ja sitä voi käyttää monenlaisiin kanaruokiin ja salaattiin. Sisäfileepihvi sopii myös nopeaan grillaamiseen. Pakkauksessa 7-10 sisäfileepihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Avaa rasia ja pyörittele fileepihvit marinadissa. Anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä noin 2 min kummaltakin puolen. Syö sellaisenaan tai tarjoa kastikkeen kera.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin sisäfilee (80%), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,9%), maissidekstroosi, maissimaltodekstriini, aromit (mm. sipuli), jodioitu suola, mausteet (mm. curry, mustapippuri, paprika, kurkuma, valkosipuli), stabilointiaineet (guarkumi,ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen