
Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi hunaja on koko perheen suosikkimaku. Ohueksi nuijittu sisäfilee kypsyy hetkessä ja sitä voi käyttää monenlaisiin kanaruokiin ja salaattiin. Sisäfileepihvi sopii myös nopeaan grillaamiseen. Pakkauksessa 7-10 sisäfileepihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Liedelle
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Avaa rasia ja pyörittele fileepihvit marinadissa. Anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä noin 2 min kummaltakin puolen. Syö sellaisenaan tai tarjoa kastikkeen kera.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin sisäfilee (80%), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,9%), maissidekstroosi, maissimaltodekstriini, aromit (mm. sipuli), jodioitu suola, mausteet (mm. curry, mustapippuri, paprika, kurkuma, valkosipuli), stabilointiaineet (guarkumi,ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen