Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi karpalo-rosmariini

Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi karpalo-rosmariini
500 g

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Täysin uudenlainen pohjolan maku sisäfileepihviin. Marjat ja yrtit antavat ihanan maun suomalaiselle kananpojalle.

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Avaa rasia ja pyörittele sisäfileepihvit marinadissa. Anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä noin 2 min kummaltakin puolen. Syö sellaisenaan tai tarjoa kastikkeen kera.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin sisäfilee (80%), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. karpalo, rosmariini, valkosipuli, mustapippuri, sitruuna, ruohosipuli, paprika, sipuli), sokeri, väkiviinaetikka, aromit, väri (punajuuri), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.