
Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g
Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi lempeällä valkosipulilla maustettuna. Ohueksi nuijittu sisäfilee kypsyy hetkessä ja sitä voi käyttää monenlaisiin kanaruokiin ja salaattiin. Sisäfileepihvi sopii myös nopeaan grillaamiseen. Pakkauksessa 7-10 sisäfileepihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Liedelle
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Avaa rasia ja pyörittele sisäfileepihvit marinadissa. Anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä n. 5 - 10 min välillä käännellen. Uunissa 200°C paistoaika n. 10 min.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin filee (80%), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, väkiviinaetikka, mausteet (mm. valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri), maissimaltodekstriini, sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen