Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli

Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli
500 g

icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi lempeällä valkosipulilla maustettuna. Ohueksi nuijittu sisäfilee kypsyy hetkessä ja sitä voi käyttää monenlaisiin kanaruokiin ja salaattiin. Sisäfileepihvi sopii myös nopeaan grillaamiseen. Pakkauksessa 7-10 sisäfileepihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Avaa rasia ja pyörittele sisäfileepihvit marinadissa. Anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä n. 5 - 10 min välillä käännellen. Uunissa 200°C paistoaika n. 10 min.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerin filee (80%), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, väkiviinaetikka, mausteet (mm. valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri), maissimaltodekstriini, sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen