
Kariniemen Kananpojan täytetty filee kinkku-juusto 380 g
Kariniemen Kananpojan täytetty filee kinkku-juusto on maustettu rapealla pintamausteella ja täytetty maukkaalla palvikinkulla ja emmental -juustolla. Kypsennä pannulla, airfryerilla tai uunissa. Pakkauksessa on 2 täytettyä fileetä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min. ennen kypsennystä. Paista täytetyt fileet kypsäksi paistinpannulla keskilämmöllä tilkassa öljyä välillä käännellen n. 20-25 min. Uunissa 200°C n. 20 min tai airfyerissä 200°C n. 15 min.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin filee 71 %, maissirae, vesi, saunapalvikinkku 6 % (suomalainen kinkku, vesi, muunnettu perunatärkkelys, mineraali suola (natrium- ja kaliumkloridi), hapettumisenestoaine (E301), savuaromi, säilöntäaine (E250)), JUUSTO 3,6 %, rypsiöljy, jodioitu suola, aromit, mustapippuri, kasvikuidut(psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen