
Kariniemen Kananpojan Varraspalat fileestä Grillattu sitruuna 350 g
Kananpojan pintamaustetut, raikkaan sitruunaiset varraspalat fileestä ovat helppoa ja nopeaa grillattavaa. Valmiista fileepaloista on helppo koota pieniä vartaita lisäämällä kasviksia, hedelmiä tai grillijuustoa oman maun mukaan. Lokerorasiassa on mukana 8 varrastikkua ja pakkauksesta löytyy ohje varrastikkujen käyttöön.
-
Liedelle
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä, lisää samalla tikkujen joukkoon vettä. Laita varraspalat tikkuihin ja lisää mukaan myös esim. kasviksia ja grillijuustoa. Grillaa vartaat miedolla lämmöllä n.15 min kunnes kypsiä tai paista paistinpannulla kypsäksi tilkassa öljyä n. 15 min välillä käännellen.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin sisäfilee (85 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, mausteet (mm. sitruunankuori, mustapippuri, valkosipuli), sitruunajauhe, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen