Kananpojan Hunajasiivet ja meloni-couscous

Kananpojan Hunajasiivet ja meloni-couscous

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Kypsennä Kananpojan Hunajasiivet uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
  • Kiehauta kasvisfondilla maustettu vesi. Sammuta liesi ja lisää couscous.
  • Anna couscousin turvota muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja painele couscous-jyvät lusikalla irtonaisiksi.
  • Paloittele ruokaan fetajuusto, vesimeloni ja kuoresta koverrettu ja kuutioitu avokado.
  • Leikkaa mausteeksi vielä tuoretta basilikaa ja rouhi joukkoon mustapippuria. Purista couscousin päälle limen mehu ja tarkista ruoan maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Tarjoa maukas salaatti hunajasiipien kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä