 
                                Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.
                                    
                                        Ravintosisältö ja tuotekoodit
                                        
                                            
                                            
                                        
                                    
                                
                                Ravintosisältö ja tuotekoodit
| Pakkauskoko | 400 g | 
|---|---|
| Tuotetunnus | 2772 | 
| EAN | 6409100027728 | 
| Ravintoarvo / 100g | |
|---|---|
| Energia | 392 kJ / 94 Kcal | 
| Rasva | 0,4 g | 
| joista tyydyttyneitä | 0,1 g | 
| Hiilihydraatit | 0 g | 
| joista sokereita | 0 g | 
| Proteiini | 22 g | 
| Suola | 0,60 g | 
                                        
                                            Tuotetiedot
                                            
                                                
                                                
                                            
                                        
                                    
                                    Tuotetiedot
suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Kalkkunan alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu (2772)
Kariniemen kalkkunan fileepihvi miedosti suolattuna. Mieto suolaus tekee pihvistä mehevän. Lisää vain mausteet oman maun mukaan. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
 
    
     
                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                 
                                