Muuvilan tila
Muuvilan kotitilan tarina alkoi, kun nykyisen isännän Juha Muuvilan isovanhemmat hankkivat lähellä sijaitsevan Karin tilan 1920-luvulla.
Tilalle rakennettiin navetta ja asuinrakennus vuosina 1948-1949. Ensin tilalla tuotettiin pääasiassa maitoa ja kananmunia, ja vuonna 1987 Juhan vanhemmat aloittivat kasvattamaan Kariniemen kananpoikia. Juha ja hänen vaimonsa Jaana ovat toimineet yrittäjinä vuodesta 2010. Heidän kanssaan Muuvilan tilalla asuvat perheen kolme lasta sekä kissa.
Kananpoikien syömä kokonainen vehnä kasvatetaan tilan omilla pelloilla. Viljelykiertokasvina viljellään pääasiassa kauraa, joka sekin käytetään kananpoikien ruoaksi. Kanalassa syntyvä lanta puolestaan palautetaan ravinteiksi tilan pelloille. Metsän harvennukset hyödynnetään hakkeeksi, jolla tuotetaan tilalla tarvittava lämpö. Vuodesta 2018 alkaen suuri osa kotitilalla käytettävästä sähköstä saadaan omista aurinkopaneeleista.
Muuvilan tilalla arvostetaan kotimaisuutta, kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Lintujen hyvinvoinnista huolehtimalla ja ympäristön hoitamisella varmistetaan Karinkulmalla tuotettujen Kariniemen tuotteiden terveet raaka-aineet. Yrittäjät tahtovat kehittää tilaansa niin, että se säilyy mielekkäänä työpaikkana sekä asuinympäristönä omistajilleen.