Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia
Vartaiden grillaaminen on kivaa koko perheen tekemistä. Lisukkeen voi tehdä erikseen, tai vaihtoehtoisesti vartaisiin voi tökkiä kananpojan fileepalojen lisäksi myös lempikasviksiaan. Puiset vartaat tulevat pakkauksen mukana, joten grillatut kanavartaat on helppo eväs myös grillipaikalle suunnatulla retkellä.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Varraspalat fileestä Grillattu sitruuna 350 g
Ananassalsa:
¼ ananaksesta
1 kpl punaisia paprikoita
1 kpl punasipuleita
0,5 ruukkua korianteria
suolaa
2 rkl oliiviöljyä
Parmesaaniaioli:
1 dl majoneesia
1 valkosipulinkynsi
½ dl hienoksi raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria
Resepti
Kuori ananas ja poista siitä puumainen keskiosa. Leikkaa ananas 1 x 1 cm paloiksi. Kuori punasipuli ja silppua se. Kuutioi paprika. Sekoita salsan ainekset keskenään.
Sekoita kaikki parmesaaniaiolin ainekset keskenään.
Töki kanapalat liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa grillatut vartaat parmesaaniaiolin ja ananassalsan kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon