Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia

Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Vartaiden grillaaminen on kivaa koko perheen tekemistä. Lisukkeen voi tehdä erikseen, tai vaihtoehtoisesti vartaisiin voi tökkiä kananpojan fileepalojen lisäksi myös lempikasviksiaan. 

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee yrtti-sitrus 590 g


Ananassalsa:

¼ ananaksesta
1 kpl punaisia paprikoita
1 kpl punasipuleita
0,5 ruukkua korianteria
suolaa
2 rkl oliiviöljyä

Parmesaaniaioli:

1 dl majoneesia
1 valkosipulinkynsi
½ dl hienoksi raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria


Resepti

Kuori ananas ja poista siitä puumainen keskiosa. Leikkaa ananas 1 x 1 cm paloiksi. Kuori punasipuli ja silppua se. Kuutioi paprika. Sekoita salsan ainekset keskenään.

Sekoita kaikki parmesaaniaiolin ainekset keskenään.

Leikkaa rintafileet n. 2x2 cm paloiksi. Töki kanapalat liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa grillatut vartaat parmesaaniaiolin ja ananassalsan kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon