Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia
Vartaiden grillaaminen on kivaa koko perheen tekemistä. Lisukkeen voi tehdä erikseen, tai vaihtoehtoisesti vartaisiin voi tökkiä kananpojan fileepalojen lisäksi myös lempikasviksiaan.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee yrtti-sitrus 590 g
Ananassalsa:
¼ ananaksesta
1 kpl punaisia paprikoita
1 kpl punasipuleita
0,5 ruukkua korianteria
suolaa
2 rkl oliiviöljyä
Parmesaaniaioli:
1 dl majoneesia
1 valkosipulinkynsi
½ dl hienoksi raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria
Resepti
Kuori ananas ja poista siitä puumainen keskiosa. Leikkaa ananas 1 x 1 cm paloiksi. Kuori punasipuli ja silppua se. Kuutioi paprika. Sekoita salsan ainekset keskenään.
Sekoita kaikki parmesaaniaiolin ainekset keskenään.
Leikkaa rintafileet n. 2x2 cm paloiksi. Töki kanapalat liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa grillatut vartaat parmesaaniaiolin ja ananassalsan kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon