Kariniemen Kalkkunan Fileerulla, perinteinen
Kariniemen kalkkunan fileerulla on rintafileestä valmistettu, verkotettu, uunivalmis rulla. Helppo vaihtoehto juhlapyhien tai viikonloppujen aterioille. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 o C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 1 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 2088 |
EAN | 6407720020884 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 362 kJ / 86 Kcal |
Rasva | 1 g |
joista tyydyttyneitä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 0,6 g |
joista sokereita | 0,5 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 1,1 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen kalkkunan filee (75 %), vesi, lisätty suola (1,1 %), kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Kalkkunan alkuperämaa Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.