Intialainen tikka masala kanasta  riisin kera

Kariniemen tapaan

Herkuuliset paistit. leikkeet ja rullat

Kariniemen Kalkkunan Fileerulla, perinteinen

Kariniemen kalkkunan fileerulla on rintafileestä valmistettu, verkotettu, uunivalmis rulla. Helppo vaihtoehto juhlapyhien tai viikonloppujen aterioille. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 o C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 1 kg
Tuotetunnus 2088
EAN 6407720020884
Ravintoarvo / 100g
Energia 362 kJ / 86 Kcal
Rasva 1 g
joista tyydyttyneitä 0,2 g
Hiilihydraatit 0,6 g
joista sokereita 0,5 g
Proteiini 18 g
Suola 1,1 g

Tuotetiedot

suomalainen kalkkunan filee (75 %), vesi, lisätty suola (1,1 %), kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Kalkkunan alkuperämaa Suomi.

 

 

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä