
Toiveena nopea ja vaivaton ruuanvalmistus

Viipaloitu leipä tai valmiit juustosiivut. Valmiiksi pestyt ja pilkotut salaattisekoitukset ja kasvikset. Ja vihdoin kypsät ja helpot kanapalat, fileet ja suikaleet. Puolivalmiiden ja valmiiden tuotteiden käyttö ei kerro laiskuudesta vaan ennemminkin siitä, että omaa ajankäyttöä halutaan priorisoida johonkin muuhun kuin lieden äärellä seisomiseen. Suurin osa suomalaisista arvostaa nopeaa ja vaivatonta ruuanvalmistusta, joten arkea helpottavat tuotteet ovat monelle tervetulleita.
Kypsistä ja helpoista kanatuotteista tutut kanaruuat syntyvät entistä vaivattomammin
Kypsiä lihoja käyttäessä ei tarvitse arvuutella, onko liha taatusti kypsää, tarvitsenko eri leikkuulaudan tai veitsen broilerille, pysyykö liha mehevänä tai kuinka paljon hävikkiä kypsentäessä tulee. Kypsät ja helpot broilerituotteet sopivat lähes kaikkiin tuttuihin kanaruokiin: arjen nopein kanakeitto syntyy kypsistä kanasuikaleista ja pakastekasviksista, pataruokiin kanaa ei tarvitse paistaa etukäteen ja salaatteihin tai täytettyihin voileipiin saa kätevän proteiinilisän kypsistä fileepaloista. Ja koska tuotteet ovat kypsiä, niitä voi napostella vaikka sellaisenaan. Kypsien ja helppojen kanatuotteiden avulla ruuanlaiton vaivattomuus nousee aivan uudelle tasolle.
Aina on aikaa kana-aterialle
Monen arkea leimaa kiire ja aikaa tuntuu harvoin olevan riittävästi. Vuonna 2021 suomalaiset käyttivät ruuanvalmistukseen keskimäärin noin 25 minuuttia päivässä. Ajankäyttö on tästä oletettavasti lyhentynyt ja moni toivookin arkiaterian valmistuvan vartissa tai jopa nopeammin. Vaikka aikaa ei olisi, moni haluaa silti valmistaa aterian itse myös arkena. Mikä onkaan silloin kätevämpi ratkaisu kuin kotimaiset, kypsät ja helpot Kariniemen kananpojan tuotteet.
