![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Broileri-feta avomunakas](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kn_delisuikale_resepti_broileri-feta-avomunakas_20180215094449.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Broileri-feta avomunakas
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. lIsää joukkoon fetakuutiot ja sekoita. Kaada seos lautaselle.
- Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon ruokakerma. Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle munakasmassa. Säädä liesi keskilämmölle. Siirtele munakasmassaa lastalla pannun reunoilta keskelle päin, kunnes munakasmassa alkaa hyytymään. Mausta ripauksella suolaa.
- Lisää munakkaan päälle kypsä suikaleseos. Huuhtele pinaatinlehdet ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pinaatinlehdet ja kirsikkatomaatit munakkaan päälle.