![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken Kara-Age](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickenkaraage1_20200921075209.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken Kara-Age
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Pilko kananpojan paistileikkeet sopivan kokoisiksi suupaloiksi.Yhdistä kaikki marinadin ainekset.
- Ota 1,5 dl marinadia syrjään myöhempää käyttöä varten. Kaada loput marinadista broileripalojen päälle, peitä ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
- Valuta kanat marinadista. Heitä marinadi pois.
- Kaada korkeareunaiseen kattilaan 8 dl öljyä. Lämmitä öljy 180-asteiseksi (voit valmistaa kanat myös frittikeittimessä).
- Pyörittele kanapalat maissitärkkelyksessä ja uppopaista pienissä erissä, kunnes palat ovat pinnaltaan rapeita ja kullankeltaisia.
- Valuta friteeratut palat ja siirrä tarjoiluastiaan. Lisää sipuli, jalapeñot, syrjään jätetty marinadi-maustekastike ja chilikastike.
- Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele silputulla mintulla, korianterilla ja basilikalla.
- Tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.