![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken Okonomiyaki – pyttäri japanilaisittain](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_okonomyaki_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken Okonomiyaki – pyttäri japanilaisittain
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita jauhot, vesi/dashi-liemi, suola, leivinjauhe ja sokeri isossa kulhossa. Lisää kaaliraaste ja sekoita huolellisesti niin että kaikki kaali saa taikinaa pintaansa. Lisää munat ja sekoita varoen.
- Esilämmitä pinnoitettua paistinpannua pari minuuttia keskilämmöllä. Levitä pannulle tasaisesti seesamiöljy. Lusikoi pannulle kaalia ja taikinasekoitusta noin 15 cm leveäksi ja 3 cm paksuksi lätyksi. Asemoi neljännes kanasuikaleista lätyn päälle.
- Käännä neljän minuutin paistamisen jälkeen isolla lastalla, paina varovasti ja paista viisi minuuttia.
- Käännä vielä kerran lihapuoli ylöspäin ja paista noin kaksi minuuttia. Levitä päälle kastiketta, majoneesia ja tonnikalahiutaleita.
Okonomiyaki-kastike
- Mittaa kaikki ainekset kattilaan jakeitä lempeällä lämmöllä kasaan.