![Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2117-kariniemen-kananpojan-rintaleike-marinoitu-n.-10-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Emännän uunikanaa ja curryriisiä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/uunikanaa-ja-curryriisia_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Emännän uunikanaa ja curryriisiä
Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta kananpoika suolalla ja pippurilla.
- Sekoita keskenään muut ainekset korianteria lukuun ottamatta.
- Kaada seos uunivuokaan ja laita päälle rintaleikkeet nahkapuoli ylöspäin. Pistä vuoka 200-asteiseen uuniin 45-60 minuutiksi.
- Anna ruoan vetäytyä hetki ja koristele sitten korianterin lehdillä.