![Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7287-kariniemen-kananpojan-fajitas-suikale-200-g_20230118135035.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Fajita Chicken Bowl](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/chicken-bowl-00011-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Fajita Chicken Bowl
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
- Suikaloi kurkku ”spagetiksi” mandoliinilla tai veitsellä. Puolita tomaatit. Kuori ja poista kivi avokadosta. Leikkaa avokado viipaleiksi.
- Paista Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaleet pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi.
- Jaa kvinoa kulhoihin. Asettele täytteet kvinoan päälle sektoreihin ja tarjoa chipotle dressingin kera.