Green Chicken Enchiladas
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipuli, valkosipuli, vihreät chilit ja paprikat. Kuullota muutama minuutti. Lisää vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua, kunnes paprikat ja chilit ovat pehmentyneet. Soseuta ja halutessasi siivilöi. Jäähdytä hieman ja lisää joukkoon reilusti tuoretta korianteria sekä pinaattia ja aja tehosekoittimessa kastike tasaiseksi.
- Kaada pyree kattilaan tai pannulle, lisää pavut ja kypsät broilerisuikaleet joukkoon ja kuumenna. Tarkista maku.
- Asettele lätty työlaudalle leivinpaperin päälle, täytä kastikkeella, crème fraîchella ja juustoraasteella.
- Kokoa täytetyt lätyt uunivuokaan vierekkäin, lisää kastike lättyjen päälle vuokaan ja viimeistele juustoraasteella. Gratinoi uunissa 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin kullanruskean värin pintaansa. Viimeistele korianterilla. Tarjoa jäljelle jäänyt kastike pöydässä valmiiden enchiladojen kanssa.