![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/minuuttipihvi_grillattu_kukkaalisalaatti_kariniemen_2_21_00289-_20240625130622.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pilko kukkakaalista nuput irralleen ja pyörittele palat rypsiöljyssä. Grillaa kukkakaalit kuumassa grillissä nopeasti napakan kypsiksi ja siirrä ne sitten tarjoiluastiaan.
- Silppua kevätsipuli ja lehtipersilja joukkoon. Sekoita mukaan paahdetut pinjansiemenet, sitruunan raastettu kuori, mustapippuri, oliiviöljyä sekä suola. Sekoita.
- Sekoita hunaja-timjamijogurtin ainekset keskenään.
- Grillaa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit kypsiksi kuumassa grillissä noin 2 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä foliossa hetken aikaa ennen tarjoilua.