![Kariniemen Kananpojan Savujuusto grillimakkara](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/5508-kariniemen-kananpojan-savujuusto-grillimakkara-260-g_20230118135035.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua Kananpojan makkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kanamakkaraa_kesakurpitsasalaatti_10-0-2100009_1-_20240625130536.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua Kananpojan makkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia.
- Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.