

Grillattua Kananpojan makkaraa ja lämmintä kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia.
- Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.