![Kariniemen Kananpojan Buffalo grillimakkara](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/5511-kariniemen-kananpojan-buffalo-grillimakkara-260-g_20230320220532.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kananpojan makkaraa, tilli-korianteriperunasalaattia ja romescoa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-headerkuvat/grillattua_kananpojan_makkaraa_tilli-korianteriperunasalaattia_romescoa08232_20231114063720.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kananpojan makkaraa, tilli-korianteriperunasalaattia ja romescoa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
Romesco
- Asettele romescon ainekset pinjansiemeniä lukuun ottamatta foliovuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan oliiviöljy ja pyöräytä sekaisin.
- Kypsennä romescon aineksia noin 220-asteisessa grillissä kannen alla noin 25 minuuttia. Kun paprikat ovat kypsyneet pehmeiksi, kippaa kaikki grillatut romescon ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pinjansiemenet. Surauta sileäksi sauvasekoittimella ja jäähdytä.
Perunasalaatti
- Puolita perunat. Leikkaa retiisit paperinohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla. Hienonna tilli sekä korianteri. Hienonna salottisipuli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
- Grillaa makkarat kauniin värisiksi keskilämmöllä noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa perunasalaatin ja romescon kera.