Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla

Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele koivet tasaisesti alumiinirasiaansa.
  • Kypsennä siipiä noin 180-asteisessa grillissä kannen alla noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Kääntele koipia muutaman kerran kypsennyksen aikana.
  • Halkaise paprikat ja kesäkurpitsa pituussuunnassa kahtia. Pyöräytä paprikat, kesäkurpitsa ja maissit rypsiöljyssä. Grillaa kovalla lämmöllä kaunis grillipinta kasviksiin. Mausta suolalla.
  • Leikkaa grillatut kasvikset haarukkapaloiksi. Sekoita couscous, pinaatinlehdet, kirsikkatomaatit ja grillatut kasvikset tarjoiluastiassa. Mausta laadukkaalla oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.