![Kariniemen Kananpojan Grillivalmis koipipala pippurinen BBQ](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2318-kariniemen-kananpojan-grillivalmis-koipipala-pippurinen-bbq-600-g_20240318090720.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/grillattuja_kananpojan_koipipaloja-_couscousia_grillatuilla_kasviksilla-08214_20240625123730.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele koivet tasaisesti alumiinirasiaansa.
- Kypsennä siipiä noin 180-asteisessa grillissä kannen alla noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Kääntele koipia muutaman kerran kypsennyksen aikana.
- Halkaise paprikat ja kesäkurpitsa pituussuunnassa kahtia. Pyöräytä paprikat, kesäkurpitsa ja maissit rypsiöljyssä. Grillaa kovalla lämmöllä kaunis grillipinta kasviksiin. Mausta suolalla.
- Leikkaa grillatut kasvikset haarukkapaloiksi. Sekoita couscous, pinaatinlehdet, kirsikkatomaatit ja grillatut kasvikset tarjoiluastiassa. Mausta laadukkaalla oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.