![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja-curry](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2580-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-curry-370-g_20240318130121.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattuja Kananpojan pihvejä, helmicouscous-salaattia ja tagine-majoneesia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/delipihvi-jogurtti-vs-full-01585_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattuja Kananpojan pihvejä, helmicouscous-salaattia ja tagine-majoneesia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Helmicouscoussalaatti
- Leikkaa salottisipuli ja chili ihan ohuiksi viipaleiksi. Murskaa valkosipulinkynsi ja hienonna.
- Poista tomaatista siemenet ja kuutioi pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja aseta jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa, kunnes kaikki muut ovat valmiina.
Tagine-majoneesi
- Riko kananmuna kapeapohjaiseen astiaan, esimerkiksi litran mitta on tähän hyvä. Lisää Dijon-sinappi, etikka ja suola.
- Poraa sauvasekoittajalla ja kaada öljyä ohuena nauhana koko ajan poraten, kunnes majoneesi on emulgoitunut paksuksi.
- Kun majoneesipohja on valmis, sekoita tagine-tahna lusikalla joukkoon. Voit ohentaa halutessasi majoneesia appelsiinimehulla tai jogurtilla.
- Grillaa Minuuttipihvejä grillissä tai parilapannulla noin 5 minuuttia per puoli ja tarjoile heti.