![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut fileepihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/sitruuna-parmesaani-delipihvit-ja-sitruunaparsaa-mari-moilanen_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut fileepihvit, sitruuna-parmesaanikastike ja grillattua, vihreää parsaa
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Grillaa minuuttipihvit molemmin puolin, noin 3 minuuttia/puoli. Voit myös paistaa pihvit parillapannulla.
- Huuhtele parsat ja napsauta kova tyvi pois. Voitele parsat öljyllä ja grillaa ne nopeasti napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Halkaise pestyt sitruunat ja voitele leikkuupinta öljyllä. Grillaa sitruunat ja pitaleivät grilllissä tai parillalla.
- Tarjoa pihvit parsojen ja pitaleivän kanssa. Purista pihvien päälle mehua grillatuista sitruunoista.