![Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2171-kariniemen-kananpojan-rintafilee-paahdettu-valkosipuli-timjami-590-g_20240318131253.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut kana-parsarullat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_fileeperhonen_grillatut_kana-parsarullat107637-_20240625124930.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut kana-parsarullat
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita vaahterasiirappi, ketsuppi ja savuaromi huolellisesti keskenään. Grillaa parsoihin nopeasti kaunis pinta kuumassa grillissä.
- Leikkaa rintafileisiin terävällä veitsellä pitkä ja syvä viilto. Täytä viillot parsoilla. Kääri kana-parsarullat vielä pekoniin.
- Grillaa rullia kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen ja pintaan vaahterasiirappi-glazea penslaten.
- Tarjoa kana-parsarullat esimerkiksi kesäisen salaatin kera.