![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut kanapihvit ja kasvisnyyttejä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-ohuet-fileepihvit-ja-kasvisnyytit_20231018113459.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut kanapihvit ja kasvisnyyttejä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Keitä hyvin pestyt varhaisperunat ja kuoritut porkkanat. Paloittele ne sopiviksi suupaloiksi.
- Pätki kevätsipulin varret. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja valuta joukkoon öljy.
- Mausta seos vielä suolalla ja mustapippurilla.
- Jaa ainekset neljän folioarkin päälle ja taittele ne kääröiksi. Laita nyytit kuumaan grilliin kuvun alle ja kääntele välillä.
- Sekoita smetanan joukkoon suola, hunaja ja sitruunankuori.
- Tarkista kastikkeen maku ja laita se sitten jääkaappiin tekeytymään.
- Grillaa Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä molemmin puolin. Tarjoa grillatut pihvit kasvisnyyttien ja smetana-hunajan kanssa.