![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Itse tehdyt kanatortillat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/coco_tortillat_20231018113336.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Itse tehdyt kanatortillat
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
Taikina
- Sekoita aineksekset ja anna taikinan seistä jääkaapissa 10 minuuttia.
- Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli jokainen pyöreäksi. Voit muotoilla tortillat täysin pyöreiksi vaikka leipälautasen avulla.
- Paahda tortillat minuutin molemmin puolin kuumalla pannulla - varo polttamista. Jos taikina kohoaa kovin pannulla, iske sitä haarukalla.
Täyte
- Ruskista suikaleet pannulla.
- Kaada ne kulhoon, johon lisäät pilkotun mozzarellan, avokadon, paprikan ja tuoreen korianterin.
- Asettele täyte tortillan päälle ja mausta mustapippurilla, sormisuolalla ja oliiviöljyllä.