![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kalkkunaa Lyonnaise](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kalkkunaa_lyon_13-08-194179_20240626060629.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kalkkunaa Lyonnaise
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Mausta Kalkkunan Fileepihvit mustapippurilla ja paista voi-öljyseoksessa noin 10 minuuttia välillä kääntäen.
- Kuullota sipulit pehmeäksi ja lisää joukkoon tomaattipyree sekä laakerinlehdet. Kaada joukkoon punaviinietikka ja anna kiehua, kunnes etikka on lähes kokonaan haihtunut.
- Lisää joukkoon kanaliemi ja crème fraîche, kiehauta ja suurusta tarvittaessa. Lisää lopuksi joukkoon hienonnettu rakuuna.
- Tarjoa vaikkapa uunissa paahdettujen juuresten ja viinietikalla maustetun salaatin kanssa.