Kalkkunan joulufilee airfryerissa
Kokonaisaika: 65 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Mausta kalkkunan filee suolalla ja jätä huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Sekoita Dijon ja hunaja keskenään. Sekoita hienonnettu rakuuna, parmesaani ja korppujauhot keskenään.
- Sivele fileen pinta hunajasinapilla. Jauhota filee parmesaani-yrtti-korppujauhoseoksella kauttaaltaan.
- Aseta filee airfryerin paistopesään ja kypsennä 130 asteessa noin 55 minuutin ajan, kunnes fileen sisälämpö on 72 astetta.
- Nosta lopuksi lämpö 200 asteeseen ja paista vielä 3 minuuttia, kunnes kuorrute on kauniin kullanruskea.
- Anna fileen vetäytyä ainakin 10 minuuttia ennen viipaleiksi leikkaamista.