![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana-Caesar](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_caesarsalaattiphase_20200921075143.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana-Caesar
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Suolaa ja pippuroi kananpojan fileepihvit. Lämmitä öljy keskilämmöllä pannulla ja paista pihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Laita sivuun, peitä foliolla ja anna maustua vartin. Leikkaa siivuiksi.
- Murskaa valkosipulit ja lisää öljyn sekaan. Anna maustua ainakin tunnin ajan.
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja leikkaa leipäviipaleet krutonkikuutioiksi. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele päälle vähän valkosipuliöljyä.
- Paista noin 15 minuuttia, kunnes krutonkikuutiot ovat kullankeltaisia ja rapeita.
- Murskaa anjovisfileet salaattiastian pohjalla tahnaksi. Sekoita mukaan keltuainen ja lopuksi vähän kerrallaan loput valkosipuliöljystä, kunnes sinulla on paksuhko kastike. Kaada mukaan sitruunanmehu ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Laita salaatinlehdet ja viipaloidut broilerin fileepihvit kulhoon ja sekoita niin, että lehdet ja liha kostuvat kastikkeesta kauttaaltaan. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita hyvin uudelleen. Ripottele päälle krutongit ja tarjoa heti.