

Kana-pekoni-perunasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Keitä perunat kypsiksi ja valuta. Laita kuumat perunat kulhoon ja sulata joukkoon voi.
- Laita pekonit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 180-asteisessa uunissa rapeiksi.
- Penslaa pihvit oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista kananpojan pihvit erittäin kuumalla parilapannulla pari minuuttia per puoli. Tarkista kypsyys ja paista tarvittaessa vielä minuutti per puoli.
- Keitä pavut kiehuvassa vedessä al denteksi (purutuntumaa saa jäädä), noin 2 minuuttia.
- Siivuta broilerifileet, puolita pekoniviipaleet ja leikkaa perunat sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
- Kokoa salaatiksi.
Salaatinkastike
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla.