

Kana shawarma
Valmistusohje
-
Ruskista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin kullan ruskeiksi. Lisää mukaan valutetut kikherneet. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. Viipaloi tomaatti ja revi salaatti. Kuutioi paprika.
-
Paahda rieskat nopeasti kuivalla pannulla. Voitele paahdetut kuumat rieskat voisulalla. Levitä rieskalle tomaattiviipaleet, paprikakuutiot, punasipuli ja salaattia. Kasaa päälle paistettua kanaa, tsatsikia ja minttua. Käännä rullaksi ja tarjoa.
Tsatsiki
-
Raasta kurkku. Purista siivilässä kurkusta enin neste pois. Sekoita raastettu ja valutettu kurkku kreikkalaisen jugurtin kanssa. Raasta joukkoon valkosipulin kynsi ja sitruunan kuori.
-
Purista joukkoon sitruunanmehu. Nypi mintun lehdet ja hienonna veitsellä. Sekoita mukaan hienonnettu minttu ja mausta tsatsiki mustapippurilla ja suolalla.