![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kana shawarma](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kana_minuuttipihvi_shawarma_20231117055737.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kana shawarma
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ruskista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin kullan ruskeiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. Viipaloi tomaatti ja revi salaatti.
-
Paahda rieskat nopeasti kuivalla pannulla. Voitele paahdetut kuumat rieskat voisulalla. Levitä rieskalle tomaattiviipaleet, punasipuli ja salaattia. Kasaa päälle paistettua kanaa, tsatsikia ja minttua. Käännä rullaksi ja tarjoa.
Tsatsiki
-
Raasta kurkku. Purista siivilässä kurkusta enin neste pois. Sekoita raastettu ja valutettu kurkku kreikkalaisen jugurtin kanssa. Raasta joukkoon valkosipulin kynsi ja sitruunan kuori.
-
Purista joukkoon sitruunanmehu. Nypi mintun lehdet ja hienonna veitsellä. Sekoita mukaan hienonnettu minttu ja mausta tsatsiki mustapippurilla ja suolalla.