![Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2447-kariniemen-kariniemen-paistisuikale-fajitas-450-g_20240318131605.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanafajitas](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_jakso3_fajitassuikale_fajitas_06-06-190302_20240626061142.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanafajitas
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limenkuoren ja -mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella.
- Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
- Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitas-mausteella ja siirrä sivuun odottamaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitas-suikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.
- Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitas-suikaleilla, avokado crème fraîchella sekä korianterilla.