Kanafajitas
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limenkuoren ja -mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella.
- Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
- Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitas-mausteella ja siirrä sivuun odottamaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitas-suikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.
- Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitas-suikaleilla, avokado crème fraîchella sekä korianterilla.