![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanakrepit](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakrepit-3-21090121-09-0100225_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanakrepit
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla lettutaikina. Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä hetki.
- Paista kuumalla pannulla isoiksi letuiksi molemmin puolin.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
- Lisää Kananpojan jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja lisää arrabbiata-pesto.
- Lisää tuorejuustoa tai smetanaa ja kuumenna. Murenna joukkoon fetajuustoa.
- Täytä letut kanatäytteellä. Puolita seuraksi pikkutomaatteja ja koristele tuoreella oreganolla.