![Kariniemen Kananpojan grillimakkara](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/5503-kariniemen-kananpojan-grillimakkara-260-g_20230118135035.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanamakkaraa ja coleslawta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kanamakkaraa_coleslaw_10-0-2100022_1-_20240625130644.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanamakkaraa ja coleslawta
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan.
- Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.
- Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 8 minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.
- Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.