![Kariniemen Kananpojan grillimakkara](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/5503-kariniemen-kananpojan-grillimakkara-260-g_20230118135035.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanamakkaraa_hunaja-dijon_dippi_kariniemen_2_21_00543_20240625130439.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanamakkaraa ja sinappi-hunajadippiä
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Sekoita majoneesi, hunaja, Dijon ja savupaprika keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.
- Grillaa tai paista makkarat kauniin värisiksi ja kuumiksi välillä käännellen noin 8 minuutin ajan. Tarjoa sinappi-hunajadipin ja salaatin kera.