![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoika confit ja maalaissalaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanaconfit_maalaissalaatti_20240626062549.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoika confit ja maalaissalaattia
Kokonaisaika: 540 min
Kypsennysaika: 520 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Levitä koipireidet laakeaan astiaan ja hiero pintaan merisuola. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin tekeytymään kuudeksi tunniksi.
- Tämän jälkeen pyyhkäise ylimääräinen suola pois koipireisien pinnalta ja laita ne kattilaan tai pataan. Lisää päälle öljy, ankanrasva, veitsen lappeella murskatut valkosipulit ja timjamin oksat.
- Hauduta 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia, kunnes koipireidet ovat mureita. Nosta koipireidet pois öljystä, valuta huolellisesti ja jäähdytä.
- Kokoa salaatti salaatti-mixistä, tomaateista, kurkusta, uppomunista ja parmesaanilastuista.
- Paista confatut koipireidet 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia ja tarjoa salaatin sekä tryffelimajoneesin kera.