![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/hunajainen-chili-sisafilee-kariniemen-jakso-3-12-05-20-01988-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuori ja viipaloi punasipuli ja valkosipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se tulitikun kokoiseksi julienneksi. Silppua korianteri.
- Paista sisäfileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi noin 2 minuuttia per puoli. Siirrä sivuun odottamaan.
- Lorauta pannulle hieman seesamiöljyä ja kuullota porkkana, punasipuli sekä valkosipuli nopeasti. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle sweet chili, soija ja gochujang.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita ne kuumaan sweet chili -kastikkeeseen. Mausta silputulla korianterilla ja tarjoa.