![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa ja rhode island -dippi](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/chicken-fingers-ja-rhode-island-dippi-_20240626062307.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa ja rhode island -dippi
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Pyörittele kananpojan sisäfileet pankojauhoissa. Kuumenna öljy kattilassa 175 asteiseksi. Frittaa paneroituja sisäfileitä öljyssä noin 3-4 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Nosta tikut reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.
- Tarjoa frittikanat rhode island -dipin ja dippivihannesten kera.