![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa ja vihanneksia muurikalla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanaa_ja_vihanneksia_muurikalla_01321-_20240625130559.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa ja vihanneksia muurikalla
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita mausteseoksen ainekset. Hiero seos kananpoikien pintaan ja anna maustua hetki.
- Viipaloi kesäkurpitsa. Silppua kevätsipuli ja viipaloi punasipuli. Puolita esikeitetyt perunat.
- Kuumenna muurinpohjapannu ja lisää siihen rypsiöljy. Paista kananpojan fileet pannulla kauniin värisiksi ja kypsiksi, ja siirrä ne pannun reunaan.
- Lisää pannulle vihannekset. Paista, kunnes kasvikset saavat hyvin väriä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Mittaa majoneesi ja chipotle-kastike kulhoon. Raasta mukaan valkosipuli ja sekoita huolellisesti. Anna tekeytyä hetki kylmässä.