Kananpoikaa Suprême
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna voi kattilassa tai korkeareunaisessa kasarissa. Kun voi on sulanut, lisää joukkoon vehnäjauhot. Sekoita seosta vispilällä, kunnes se alkaa saamaan hieman väriä. Lisää mukaan kanaliemi koko ajan vatkaten.
- Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia koko ajan sekoitellen. Sekoita lopuksi mukaan ranskankerma. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Paista kananpojan kypsiä fileitä voi-rypsiöljyseoksessa keskilämmöllä noin 6 minuuttia välillä kääntäen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Laita pannun päälle kansi ja anna fileiden kypsyä miedolla lämmöllä mehevän kypsiksi.
- Tarjoa kananpoikaa suprême vaikka paahdettujen perunoiden kera.