![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpoikaa Suprême](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpoikaa_supreme_02150-_20240625130418.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpoikaa Suprême
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna voi kattilassa tai korkeareunaisessa kasarissa. Kun voi on sulanut, lisää joukkoon vehnäjauhot. Sekoita seosta vispilällä, kunnes se alkaa saamaan hieman väriä. Lisää mukaan kanaliemi koko ajan vatkaten.
- Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia koko ajan sekoitellen. Sekoita lopuksi mukaan ranskankerma. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Paista kananpojan kypsiä fileitä voi-rypsiöljyseoksessa keskilämmöllä noin 6 minuuttia välillä kääntäen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Laita pannun päälle kansi ja anna fileiden kypsyä miedolla lämmöllä mehevän kypsiksi.
- Tarjoa kananpoikaa suprême vaikka paahdettujen perunoiden kera.