![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/delipihvit-folionyytissa-ja-porkkana-kesakurpitsalisuke-mari-moilanen_nelio_20231018113338.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan fileepihvit folionyytissä, misomarinoidut porkkanat ja kesäkurpitsat
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pese ja kuori porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Höylää kasvikset mandoliinilla, juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi viipaleiksi kulhoon. Lisää suikaloidut sipulin varret.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja nostele kasvisten joukkoon.
- Kokoa neljän folionyytin pohjalle misokasvikset ja nosta päälle pihvit. Sulje nyytit ja grillaa, kunnes pihvit ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia. Voit myös kypsentää Minuuttipihvit ja kasvikset folionyytissä uuniissa.