![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan grillifileet, grillattuja minipaprikoita ja sinihomejuustodressingiä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/grillattua-kanaa-pikkupaprikat-01299-_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan grillifileet, grillattuja minipaprikoita ja sinihomejuustodressingiä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Yhdistä dressingin ainekset kulhossa ja surauta sauvasekoittajalla sileäksi kastikkeeksi. Laita jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
- Laita paprikat kokonaisina kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia välillä käännellen, kunnes saat kauniin grillivärin. Mausta gourmetsuolalla ja oliiviöljyllä.
- Poista kananpojan fileet pakkauksesta. Grillaa keskilämmöllä 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes mehevän kypsiä. Mausta fileet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti grillattujen pikkupaprikoiden ja sinihomejuustodressingin kera.