Kananpojan grillikombo ja B.L.T pastasalaatti
Kokonaisaika: 39 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Grillaa grillikombon paistileikkeet keskilämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi. Siirrä grillin yläritilälle tai miedommalle lämmölle jatkamaan kypsymistä.
-
Grillaa sisäfileet kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli ja siirrä yläritilälle vetäytymään.
-
Keitä ja jäähdytä pasta.
-
Viipaloi pekonit ja paista viipaleet kauniin ruskeiksi ja rapeiksi paistinpannulla.
-
Sekoita majoneesi ja ranch -dippijauhe keskenään.
-
Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi salaatti. Viipaloi punasipuli.
-
Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa keskenään ja tarjoa grillatun lihan ja makkaran kaverina.