![Kariniemen Kananpojan Grillikombo Cajun & Ananas](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2237-kariniemen-kananpojan-grillikombo-cajun--ananas-550-g_20240318230150.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan grillikombo ja B.L.T pastasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_grillicombo_sisafilee_paistileike__20240402073559.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan grillikombo ja B.L.T pastasalaatti
Kokonaisaika: 39 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Grillaa grillikombon paistileikkeet keskilämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi. Siirrä grillin yläritilälle tai miedommalle lämmölle jatkamaan kypsymistä.
-
Grillaa sisäfileet kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli ja siirrä yläritilälle vetäytymään.
-
Keitä ja jäähdytä pasta.
-
Viipaloi pekonit ja paista viipaleet kauniin ruskeiksi ja rapeiksi paistinpannulla.
-
Sekoita majoneesi ja ranch -dippijauhe keskenään.
-
Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi salaatti. Viipaloi punasipuli.
-
Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa keskenään ja tarjoa grillatun lihan ja makkaran kaverina.