Kananpojan grillikombo ja B.L.T pastasalaatti

Kananpojan grillikombo ja B.L.T pastasalaatti

Kokonaisaika: 39 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Grillaa grillikombon paistileikkeet keskilämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi. Siirrä grillin yläritilälle tai miedommalle lämmölle jatkamaan kypsymistä. 

  • Grillaa sisäfileet kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli ja siirrä yläritilälle vetäytymään.

  • Keitä ja jäähdytä pasta.

  • Viipaloi pekonit ja paista viipaleet kauniin ruskeiksi ja rapeiksi paistinpannulla.

  • Sekoita majoneesi ja ranch -dippijauhe keskenään.

  • Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi salaatti. Viipaloi punasipuli.

  • Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa keskenään ja tarjoa grillatun lihan ja makkaran kaverina.

Kokeile reseptejä