![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan lihapullat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kananpojan_jauheliha_lihapullapasta_dsc08907_crop_20240612135515.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan lihapullat
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita sipulikeitto, keltuainen, vesi/kermaviili ja curry kulhossa. Anna turvota 10 minuuttia.
-
Sekoita mukaan jauheliha. Jos massa tuntuu liian löysältä, voit laittaa sen hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
-
Pyörittele massasta lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
-
Paista pyörykät pannulla rypsiöljyssä tai 190-asteisessa air fryerissa 10-12 minuuttia paiston puolivälissä koria ravistellen.
-
Tarjoa pyörykät vaikkapa pastan ja tomaattikastikkeen kera.