Kananpojan schnitzel ja tryffelimajoneesia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki tryffelimajoneesin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tunnin ajan.
- Aseta minuuttipihvit kahden leivinpaperin väliin ja nuiji ne varovasti noin puolen sentin paksuisiksi pihveiksi.
- Pyörittele kananpojan lehtipihvit vatkatuissa kananmunissa, niin että ne ovat kauttaaltaan munamassan peitossa. Pyörittele lehtipihvit sen jälkeen korppujauhoissa ja taputtele hieman pintaa, jotta jauhot tarttuvat paremmin.
- Kuumenna voi-rypsiöljyseos pannulla ja paista leivitetyt kananpojan lehtipihvit molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi. Tarjoa heti tryffelimajoneesin, erilaisten versojen ja riisin kera.