![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan sisäfileetä ja appelsiinirisottoa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-sisafilee-ja-appelsiinirisottoa--2_20240626062407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan sisäfileetä ja appelsiinirisottoa
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Freesaa sipulit pehmeiksi oliiviöljyssä. Lisää riisi ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää valkoviini mukaan koko ajan puulastalla sekoittaen.
- Kiehauta, kunnes viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää sekaan kauhallinen kuumaa kanalientä, muista sekoittaa koko ajan.
- Kun liemi on lähes kokonaan haihtunut, lisää uusi kauhallinen. Jatka tätä, kunnes riisi on juuri sopivan kypsää, eli al dente. Risoton tulee jäädä hieman puuromaiseksi.
- Sekoita mukaan appelsiinin kuori ja mehu, parmesaani ja 2 ruokalusikallista kylmää voita. Sekoita, kunnes juusto ja voi ovat sulaneet ja sekoittuneet risottoon. Mausta suolalla.
- Paista Kananpojan Sisäfileet pienessä määrässä öljyä kypsäksi, noin 2 minuuttia per puoli. Tarjoa Kananpojan Sisäfileet appelsiinirisoton ja erilaisten yrttien kera.